Support Plaza

Support Plaza

Multilevel warehouse management systeem

Vanaf het moment dat een product online wordt besteld tot aan het moment dat een eindconsument tekent voor ontvangst: het is stapsgewijs te volgen in SupportPlaza, het multilevel warehouse management systeem van Dimass.

Als klant van Dimass krijgt u een persoonlijk account voor SupportPlaza waarmee u kunt inloggen in een visueel aantrekkelijke omgeving. In het dashboard ziet u in één oogopslag wat er op dat moment realtime bij Dimass gebeurt. Hoeveel nieuwe orders zijn er vandaag binnengekomen, hoeveel backorders staan er nog open, hoeveel inbound zendingen staan gepland, wat zijn de actuele voorraadniveaus, hoeveel retouren moeten er worden behandeld, hoeveel orders zijn verpakt of al verzonden en ga zo maar door. Alle informatie die voor u als klant van waarde is, tot aan de handtekening voor ontvangst aan toe, bieden wij in SupportPlaza aan.  

SupportPlaza is in eigen huis door Dimass ontwikkeld. Het systeem is webbased, waardoor het snel en eenvoudig kan worden geraadpleegd op elke pc, smartphone of tablet. Via de 3S-tool van Dimass kan SupportPlaza direct communiceren met de webshop en het boekhoudprogramma Snelstart. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om data te kunnen uitwisselen tussen SupportPlaza en uw software.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.